NotGreenWashing Institute
 • Junts creem valor afegit

  Junts creem valor afegit

·ALWAYS REDEFINING SUSTAINABILITY·

Comparteixes la nostra missió i vols donar suport al nostre treball?

A NotGreenWashing Institut facilitem la implementació de la sostenibilitat a les empreses a través de la investigació aplicada contribuint a la competitivitat i al creixement de las empreses i, en definitiva, al benestar de la societat.

L’objectiu de l’Institut és generar coneixement en l’àmbit de la sostenibilitat empresarial en qualssevol sector, i la millor forma és a través de sinergies i col·laboracions amb experts, organitzacions i entitats governamentals.

El nostre treball és possible gràcies als nostres col·laboradors, que amb les seves aportacions o la seva experiència contribueixen a la nostra missió.

Participa en un projecte 

Participa en un projecte
 

A NotGreenWashing Institute interactuem amb empreses, institucions i sectors empresarials i econòmics...
Aliances 

Aliances
 

Un futur veritablement sostenible només es pot dur a terme mitjançant la col·laboració. Per això...
Patrocina un estudi 

Patrocina un estudi
 

NotGreenWashing Institute du a terme importants estudis pel benefici d’una economia sostenible....
Fes un donatiu 

Fes un donatiu
 

Els reptes que enfrontem com a societat són cada cop més complexes i urgents. A NotGreenWashing...
 • Participa en un projecte 
 • Aliances 
 • Patrocina un estudi 
 • Fes un donatiu 
 • Participa en un projecte
   

  A NotGreenWashing Institute interactuem amb empreses, institucions i sectors empresarials i econòmics que volen convertir la sostenibilitat en la norma.

  Moltes de les nostres col·laboracions són a través de patrocinis d’estudis i projectes, però no és un requeriment per a la participació.

  Si estàs interessat en els nostres projectes, contacta amb Loïs Moriel via telefònica al 93 737 91 52 o per email al lois.moriel@notgreenwashing-institute.org.

 • Aliances
   

  Un futur veritablement sostenible només es pot dur a terme mitjançant la col·laboració. Per això a NotGreenWashing Institute busquem fer aliances amb institucions acadèmiques, organitzacions empresarials i altres entitats sense ànim de lucre que comparteixen la nostra missió.

  Si la teva organització o institució està interessada, contacta’ns a alianzas@notgreenwashing-institute.org o via telefònica al 937379152.

 • Patrocina un estudi
   

  NotGreenWashing Institute du a terme importants estudis pel benefici d’una economia sostenible. El coneixement que generem és fonamental per articular solucions que responen als reptes actuals de sostenibilitat.

  Si vols formar part de les nostres iniciatives i patrocinar un estudi, si us plau contacta a Loïs Moriel, responsable de desenvolupament i patrocinis, via Email a lois.moriel@notgreenwashing-institute.org o trucant al telèfon 937379152.

 • Fes un donatiu
   

  Els reptes que enfrontem com a societat són cada cop més complexes i urgents.

  A NotGreenWashing Institut ajudem a les empreses, sectors empresarials i econòmics, i institucions a prendre decisions que contribueixin a la competitivitat de les empreses, a la creació de llocs de feina, al benestar de la societat i a la protecció del medi ambient.

  La nostra habilitat és que aquestes decisions es prenguin en base a informació sòlida i rigorosa.

  NotGreenWashing és una entitat independent i sense ànim de lucre. Per això, necessitem la teva col·laboració. Cada donatiu ens ajuda a fer la diferència. Gràcies!

 • Participa en un projecte 
 • Aliances 
 • Patrocina un estudi 
 • Fes un donatiu 

Pulse ACEPTAR o siga navegando si consiente el uso de cookies, propias y de terceros, que hace esta web.   Aceptar