NotGreenWashing Institute
 • Sobre NGWI

  Sobre NGWI

·ALWAYS REDEFINING SUSTAINABILITY·

NGWI

NotGreenWashing Institute és una associació sense ànim de lucre que té l’objectiu de facilitar la implementació d’estratègies de sostenibilitat basades en la investigació científica.

L’Institut neix al 2015 de les inquietuds dels socis fundadors per transformar la relació entre les empreses, l’economia, el medi ambient i la societat a Espanya. Això implica desenvolupar, descobrir i difondre eines que permetin a les empreses integrar paràmetres de sostenibilitat amb els tradicionals paràmetres financers.

NotGreenWashing Institute manté una posició independent, científica, pràctica i sense ànim de lucre.

NotGreenWashing Institute és una entitat sense ànim de lucre participativa i dinàmica que vincula institucions, empreses, el sector acadèmic i professionals de la sostenibilitat. Els estudis i projectes de l’Institut orienten a les empreses a anar més enllà de les responsabilitats legals i a impulsar un progrés inclusiu i sostenible.

El nom és una declaració d’intenció. No és el mateix Ser que Semblar. L’èxit de generar valor real prové de l’equilibri entre la identitat corporativa i la percepció que tenen els diferents stakeholders.

L’Institut genera informació quantitativa i objectiva que ajuda a les empreses i als sectors econòmics a aconseguir aquest balanç.

Missió

Facilitar la implantació d’estratègies de sostenibilitat basades en tècniques d’investigació pel benefici de les empreses i els seus stakeholders.

Visió

Ésser un centre d’investigació de referència.

Ésser un model de generació i intercanvi de coneixement que incrementa el benefici empresarial.

Promoure una reflexió constant en l’àmbit de la sostenibilitat empresarial.

Valors

Realitzar projectes basats en el rigor i l’aplicabilitat.

Mantenir principis d’independència i transparència en totes les activitats.

Promoure un equilibri entre els interessos de les empreses i la societat per garantir un futur sostenible.

El nostre equip

Direcció
Marc Oliveras, PhD. 

Marc Oliveras, PhD.
 

Marc Oliveras és director i co-fundador del NGWI. Marc té 14 anys d’experiència treballant per empreses...
Investigació
Mireia Torelló, PhD. 

Mireia Torelló, PhD.
 

Mireia Torelló treballa en el departament d’Estratègia i Sostenibilitat a l’IESE Business School....
Projectes
Isabel Castillo 

Isabel Castillo
 

Isabel Castillo és Directora de Projectes a NGWI. Amb més de 10 anys d’experiència en Responsabilitat...
Business Intelligence
Javier Rus, MSc. 

Javier Rus, MSc.
 

Javier Rusés responsable de l’àrea de Business Intelligence a l’Institut. Javier compta...
Desenvolupament i Patrocinis
Loïs Moriel, MSc. 

Loïs Moriel, MSc.
 

Loïs Moriel té més de 10 anys d’experiència en investigació i desenvolupament sostenible a Estats...
Col·laborador
Jorge Paz, MSc. 

Jorge Paz, MSc.
 

Jorge Paz és llicenciat en Economia per la Pontifícia Universitat Catòlica del Perú i compte amb...
Conseller
Pedro Videla, Prof. Dr. 

Pedro Videla, Prof. Dr.
 

Pedro Videla és expert en macroeconomia, economia internacional i economies emergents. És doctor...
Conseller
Carlos García Pont, Prof. Dr. 

Carlos García Pont, Prof. Dr.
 

Carlos García Pont és expert en aliances, direcció estratègica e internacional. El seu treball se...
Conseller
Antonio Agustín, MBA. 

Antonio Agustín, MBA.
 

Antonio Agustín és un expert en Distribució Comercial tant en el sector alimentari retail com en...
 • Marc Oliveras, PhD. 
 • Mireia Torelló, PhD. 
 • Isabel Castillo 
 • Javier Rus, MSc. 
 • Loïs Moriel, MSc. 
 • Jorge Paz, MSc. 
 • Pedro Videla, Prof. Dr. 
 • Carlos García Pont, Prof. Dr. 
 • Antonio Agustín, MBA. 
 • Marc Oliveras, PhD.
   

  Marc Oliveras és director i co-fundador del NGWI. Marc té 14 anys d’experiència treballant per empreses a Espanya, Alemanya, Portugal, Anglaterra, Estats Units i Ucranïa. A més a més, ha sigut professor universitari al IQS School of Management.

  Marc és doctor en Economia y Empresa per la Universitat Ramón Llull i va obtenir un MBA d’ESADE.


 • Mireia Torelló, PhD.
   

  Mireia Torelló treballa en el departament d’Estratègia i Sostenibilitat a l’IESE Business School. Mireia té una extensa experiència en investigació sobre reserves de carboni a Brasil i Austràlia. És doctora en Ciències de la Terra per la Universitat James Cook (Austràlia), té un màster en Gestió Forestal i Conservació de la Natura de la Universitat de Wageningen (Holanda) i és llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat Fairleigh Dickinson (Estats Units).


 • Isabel Castillo
   

  Isabel Castillo és Directora de Projectes a NGWI. Amb més de 10 anys d’experiència en Responsabilitat Corporativa, té un Màster en Responsabilitat Social Empresarial per la Universitat d’Alcalá d’Henares i ha cursat el Programa Superior de Direcció en Responsabilitat Corporativa de l’IE Business School, institució de la qual és professora. Amb àmplia experiència a nivell nacional i internacional, Isabel és a més la Coordinadora del Grup Nacional de Contacte de Foreign Trade Associacion a Espanya i autora de nombrosos articles en la matèria i ha participat en estudis i publicacions especialitzats.


 • Javier Rus, MSc.
   

  Javier Rusés responsable de l’àrea de Business Intelligence a l’Institut. Javier compta amb una àmplia experiència en empreses industrials d’Espanya i Alemanya.
  Javier és llicenciat en ADE i Enginyeria IT i compta amb un Màster en Qualitat. A més, és US Certified Management Accountant.


 • Loïs Moriel, MSc.
   

  Loïs Moriel té més de 10 anys d’experiència en investigació i desenvolupament sostenible a Estats Units, Mèxic i Canadà. Des de fa 5 anys, ha captat fons per diverses organitzacions sense ànim de lucre.

  Loïs té un màster de la Universitat d’Estocolm i un postgrau en Desenvolupament Econòmic Local de la Universitat Simon Fraser de Canadà, i un altre postgrau en Fundraising de la Universitat de Barcelona.


 • Jorge Paz, MSc.
   

  Jorge Paz és llicenciat en Economia per la Pontifícia Universitat Catòlica del Perú i compte amb un màster en Economia per la Universitat Pompeu Fabra (2007) i un màster en Economia Aplicada per la Universitat Autònoma de Barcelona (2009).

  Des de 2008, Jorge és investigador en el Public-Priate Sector Research Center a l’IESE Business School. Jorge té experiència en l’anàlisi de temes de competència de diverses indústries, revisió de polítiques, regulació, supervisió i principals casos de competència dels mercats financers a Europa, Amèrica Llatina i Estats Units.

 • Pedro Videla, Prof. Dr.
   

  Pedro Videla és expert en macroeconomia, economia internacional i economies emergents. És doctor en economia per la Universitat de Chicago, i és llicenciat en Enginyeria Comercial en Economia per la Universitat Catòlica de Xile.

  Com a consultor ha participat en projectes d’importants institucions com el Banc Mundial, el FMI, la Unió Europea, el Banc Interamericà de Desenvolupament (BID) i l’Agència d’Estats Units pel Desenvolupament Internacional (USAID). Actualment, Pedro Videla és director del departament d’economia en IESE Business School.

 • Carlos García Pont, Prof. Dr.
   

  Carlos García Pont és expert en aliances, direcció estratègica e internacional. El seu treball se centra en les necessitats organitzacionals de les empreses orientades als mercats en els mercats industrials.

  Carlos Garcia Pont ha treballat àmpliament com assessor d’empreses locals i multinacionals. En l’actualitat, és professor de Direcció Comercial i Anàlisis de Situacions de Negoci a l’IESE Business School.

  Carlos García Pont és doctor en Management pel Massachussetts Institute of Technology.

 • Antonio Agustín, MBA.
   

  Antonio Agustín és un expert en Distribució Comercial tant en el sector alimentari retail com en gran consum. És consultor i conseller d’empreses de gran consum, distribució i restauració comercial. Antonio és columnista i autor de diverses publicacions com “¿Qué narices es esto de la sostenibilidad?“.

  Antonio és llicenciat en Filosofia i té un MBA de l’IESE Business School. Antonio és co-fundador del NotGreenWashing Institute.

 • Marc Oliveras, PhD. 
 • Mireia Torelló, PhD. 
 • Isabel Castillo 
 • Javier Rus, MSc. 
 • Loïs Moriel, MSc. 
 • Jorge Paz, MSc. 
 • Pedro Videla, Prof. Dr. 
 • Carlos García Pont, Prof. Dr. 
 • Antonio Agustín, MBA. 

Pulse ACEPTAR o siga navegando si consiente el uso de cookies, propias y de terceros, que hace esta web.   Aceptar